Nou, mijn TBR van Januari heb ik dus niet gehaald :(. De Dromendieven (Stiefvater) was zo langdradig dat ik het boek niet zo snel las, waardoor de rest dus ook achterstand opliep. Inmiddels ben ik weer drie boeken verder en lees ik momenteel Drakenzieler – Spiegelgeest #1 van Cocky van Dijk. Yup, mijn redactrice van Verslaving :). Haar debuut schijnt erg goed te zijn en ik was benieuwd naar haar verhaal. Ik zit pas in het begin van het boek, maar het klinkt al veelbelovend. Straks dus maar lekker snel verder lezen en dan zien jullie binnenkort (ik hoop zondag haha) op de site wat ik ervan vond.

Maar wat heeft februari nog meer voor mij in petto?

Uiteraard weet ik niet of ik tijd heb om alle boeken te lezen, gezien ik ook bezig ben met wat schrijfprojecten.
De volgende titels ben ik van plan om te lezen zodra Drakenzieler uit is: Zij (Merel Rombout) een YA-fantasy, uitgegeven door Zilverbron. Een behoorlijke dikke pil maar dat schrikt me niet af. Dan heb ik staan: Door de ogen van een kind (Stella Müller-Madej), een verhaal van één van de kinderen op Schlinders’List.
Stuck (Lisa T. Bergren), Up & Down (Nina Siegal) en Inside Out (Maria V. Snyder) staan ook op het lijstje. En mocht ik nog meer tijd hebben in februari (dat betwijfel ik haha maar wie weet) ga ik ook nog voor: De gevangene van de hemel (Carlos R. Zafon), De 5e Golf (Rick Yancey) en De erfenis van het steen (Silvia Rietdijk).

Wat lezen jullie momenteel en hoe ziet jullie TBR voor februari eruit?