O M G… Ik moet echt wat aan dit probleem doen, haha

Weeerrrr heb ik maar 1 boek gelezen vorige maand. Dat was namelijk het boek ZIJ (recensie staat al online). Een enorme dikke pil, maar hé.. dat moet eigenlijk geen probleem vormen, toch?
Maar goed… Nieuwe maand, nieuwe kansen haha

Ik ga dit weekend beginnen in Ik ben bij je van Lorna Minkman, een YA over een meisje dat haar verhaal vertelt nadat ze is vermoord. Huh? Ja, dat vroeg ik me ook af dus ik was erg nieuwsgierig. Plus: Minkman is een docente van mij geweest toen ik nog HRM studeerde. Ja, dat is nog niet zo lang geleden. Ik wist dat ze kinderboeken schreef en nu is er dus een YA verschenen! Het boek heb ik als recensie exemplaar ontvangen van Clavis, dus mijn dank is groot! ^^

Na dit boek wil ik graag beginnen in een ander recensie exemplaar: Waterfall van mijn schrijfheldin: Lauren Kate!
En dan heb ik nog steeds datzelfde stapeltje staan: Door de ogen van een kind, Stuck, Up & Down, Inside Out… Dit zijn allemaal wat dunnere boekjes, dus ik ga er weer vol goede moed tegenaan. Eens zien hoe ver we komen deze maand.

Wat lezen jullie momenteel en wat ligt er op jullie TBR voor deze maand?