Een poosje terug schreef ik mijn de tweede editie van Diary en ik vond het tijd worden voor een derde editie.

Als eerste heb ik leuk nieuws te melden. Per 2 maart a.s. (Dat is over twee weekjes) ben ik werkzaam bij Manpower Nederland. Hopelijk een bekende naam in jullie oren, wat positieve gevoelens bij jullie losmaakt 😉 Of misschien kennen jullie de naam, maar hebben jullie geen ervaring met het bedrijf. 😉
Vanaf maart ga ik daar dus fulltime aan de slag. Iets waar ik wel weer aan moet wennen, want de laatste keer dat ik echt fulltime aan het werk was, was in 2012. Daarna heb ik alleen nog maar parttime gewerkt/gestudeerd dus in het begin zal het even afzien, maar ik heb er wel erg veel zin in.
Hierdoor moet ik natuurlijk alle overige bezigheden in mijn drukke leventje goed timemanagen, maar ik denk dat ik dat wel aan kan hihi

Een van die bezigheden is uiteraard het schrijven van YA-verhalen. Naast mijn “reguliere” schrijfsels doe ik ook graag mee met wedstrijden. Zo ben ik in 2012 ook in 2 bundels verschenen, wat betekent dat ik in dat jaar drie keer ben gepubliceerd – mijn debuut kwam ook uit.
En ik doe graag mee met de wedstrijden vanuit young-adults.nl en dit jaar ga ik een poging doen om mee te doen met twee wedstrijden: de Best of YA Write it en de wedstrijd van Storm Publishers.

Voor Best of YA Write It heb ik een contemporary met een redelijk zwaar onderwerp, maar dat niet cliché is.
Voor de wedstrijd van Storm Publishers blijf ik in mijn comfortzone: YA Urban Fantasy.
Hierover zal ik meer in een ander artikel vertellen.

En dan… goede voornemens?
Nee, eigenlijk heb ik die niet want ik houd me er toch nooit aan. Of misschien moet ik zeggen dat ik ze niet in het hokje “goede voornemens” stop, maar gewoon dingen ga doen omdat ik dat wil. Niet omdat we in de tweede maand van 2015 zitten, maar gewoon omdat ik zelf vind dat het moet.
In de titel staat “Afvallen”. Ik? Ja, ik ben een beetje bijgekomen (denk hooguit 2-3 kg) en dat moet er voor de zomer weer van af! Dus buikspieren trainen, billen trainen. meer fietsen en minder snoepen. Al weet ik niet of ik dat laatste vol kan houden! :p
Ik ben een echte snoeperd en zo is mijn paard dat ook :O ! En ja, ook hij is een beetje spekkig – heeft hij het wel lekker warm in de winter. Ja, dat klopt maar ook voor hem geldt: voor de zomer alle overtollige spekjes eraf! :) Samen met mijn paard dus minder snoepen…. Dat gaat me wat worden haha

Uhmm… eens even denken wat ik jullie nog meer kan vertellen. Volgens mij was het dat wel zo’n beetje. Niets bijzonders meer te melden. Same old, same old 😉