En toen was de zomer voorbij… Of ja, nog niet officieel maar voor mijn gevoel wel.
Ik draag alweer lange mouwen en ‘s morgens een jas als ik de hond ga uitlaten.
Maar ik vind dat we wel een zomer hebben gehad met mooi weer. Mij hebben ze er in ieder geval niet over horen klagen.
Zoals jullie in mijn vorige Diary konden lezen, heb ik vakantie in eigen land gevierd en was het een leuke zomer.

Maar niet alleen vanwege het weer en de leuke vakantie was het een leuke zomer. Want ik heb nog meer gedaan, wat mijn zomer n├│g leuker maakt.

Werkgerelateerd – ja, in de zomer heb ik ook gewerkt :p – heb ik een leuk nieuwtje!
Afgelopen maart kreeg ik een nieuwe baan als Flex Assistant ter administratieve ondersteuning van Account Specialisten. Nu, per 1 september jl., heb ik zelf de stap gemaakt naar Account Specialist en ben ik dus gepromoveerd! ­čśÇ
Er komen heel wat andere taken bij kijken, maar er hangt voornamelijk een veel grotere verantwoordelijkheid aan vast. Een nieuwe uitdaging en dat bevalt me wel!

Een tweede reden waarom mijn zomer ook zo leuk was, was om dat ik na 2 jaar weer eens een wedstrijd ging rijden wedstrijdmet mijn paard. Ik verwachtte er niet veel van: ja, hij loopt netjes en is braaf maar ik heb nooit hoge verwachtingen van mijn paard (en mijzelf) tijdens wedstrijden. Daarom was ik ook zeer blij verrast toen we als tweede eindigden!
Ik ben nu zo enthousiast dat ik me direct heb opgegeven voor nog meer wedstrijden en de komende weekenden staan dan al vrijwel allemaal volgepland met concoursen! (Nu maar hopen dat hij zo netjes en braaf blijft lopen – of het nog beter gaat doen!)

 

Als derde heb ik deze zomer meerdere verhalen afgerond. Ik heb een mega schrijfflow gehad, waardoor ik first drafts van concepten eindelijk eens af kon schrijven. Ik heb namelijk een hele waslijst met concepten staan en daarvan heb ik voor vrijwel allemaal ongeveer vijf hoofdstukken op papier staan, waarna ik ze vaak liet staan voor wat ze waren. Iedere keer met de smoes: dat komt nog wel…
Deze zomer heb ik dan eindelijk twee (!) first drafts kunnen afschrijven van twee concepten die al vanaf 2013 in mijn hoofd spookten. Ik ben best trotst op mezelf.
Nu de rest nog… :) maar dat gaat zeker goed komen.

Hoe was jullie zomer van 2015?