Vandaag een drietal films die – naar mijn mening – voor verschillende leeftijden geschikt zijn.

Als eerste hebben we de leuke animatiefilm: Home.
Met stemmen van Jim Parsons en Rihanna klinkt het geluid van de personages ons bekend in de oren.
Personage ‘Oh’ (Jim Parsons) is een geanimeerde kopie van Parsons’ bekendste personage Sheldon Cooper (Big Bang Theory). Heerlijke humor waar je om kunt lachen.

Een lief verhaal over familie en vriendschap. Home komt in de trailer leuker voor dan hij is, maar de film is zeker de moeite waard om gezellig met het gezin/familie/vrienden te kijken.

Als tweede wil ik Insurgent aanraden voor YA-liefhebbers – al ga ik ervan uit dat jullie de film eeuwen geleden al hebben gezien. Maar ik vind de film ook geschikt voor volwassenen.
Het boek heb ik niet gelezen, omdat ik er niet doorheen kwam. Echter vond ik de film wel erg vermakelijk met de juiste hoeveelheid spanning.
Ik ben benieuwd naar de films van Allegiant… Al ga ik de boeken – denk ik – niet meer lezen.

Als derde vind ik Spy een hilarische film. De acteurs zijn een grappige groep samen, voornamelijk Jason Statham in de rol van spion. Natuurlijk hebben we hem al zo vaak gezien als super spion en in deze film steekt hij de draak daarmee. Een echte aanrader als je een avondje op de bank wil lachen. En deze film is best geschikt voor iedereen :)