Recensie “gewoon magisch” van Conny Regard.

gewoon magischGewoon magisch, de nieuwe sexy roman van Conny Regard In de nacht van haar drieëntwintigste verjaardag ziet Vlinder in haar droom een man. Meteen weet ze: dit is de liefde van mijn leven. Maar het is moeilijk zoeken naar iemand die je niet kent. Ze heeft geen naam van hem, weet niet waar hij woont. Toch komt ze Quinn op het spoor. Ze ziet hierin een teken dat haar droom klopt en dat ze echt voor elkaar bestemd zijn. Maar Quinn is verloofd met een ander! Het zal Vlinder alles wat ze in zich heeft kosten om hem te overtuigen dat ze bij elkaar horen… misschien zelfs een beetje magie.

Dit boek ben ik begonnen te lezen, omdat een vriendin van mij deze speciaal voor mij had uitgezocht voor mijn verjaardag. Van de kaft tot aan de titel, het boek sprak mij direct aan! Toen ik begon met lezen moest ik wel even de knop omzetten, fantasy en lichte erotiek was een combinatie die ik nog niet eerder gelezen had. Daardoor moest ik vooral in het begin even wennen aan deze samenwerking van genres. Gelukkig went al het goede snel en voor ik het wist zat ik in het verhaal. Juist deze, voor mij, nieuwe combinatie maakte dit boek uniek.
Verder raakte ik al vanaf de eerste bladzijde gefascineerd door het hoofdpersonage Vlinder, haar vriendelijkheid en magische krachten hadden ook mij al snel in hun greep. Quinn daarin tegen heb ik even aan moeten wennen, maar dat is meestal met de mannelijke karakters in erotische getinte boeken.
De verhaallijn zelf was spannend en ik heb het boek dan ook in een of twee dagen uitgelezen, het was net weer even wat anders dan normaal. Natuurlijk waren er de bekende terugkeerde dilemma’s die de liefde met zich meebrengt, maar dat maakte het juist leuk.
Mijn uiteindelijke conclusie is dan ook als je van fantasy en erotiek houdt, dit zeker een boek is wat het lezen waard is! Ik heb voor mijzelf namelijk al besloten dat ik ook andere boeken van Conny zal gaan lezen.

Aantal sterren:ster gevuldster gevuldster gevuldster gevuld

Auteur: Conny Regard
Datum verschijning: november 2013
ISBN: 9789401901284
Uitgever: VBK Media
Aantal pagina’s: 240