Zoals jullie wel weten, schrijf ik ook YA-Fantasy boeken. En het leek mij heel erg leuk om een verhaal via Nine Sisters te posten. Ik probeer dan iedere week / twee weken / drie weken /maand (wat jullie willen 😉 ) een stukje te plaatsen. Het zullen geen hele hoofdstukken zijn, maar een stukje van maximaal 2000 woorden.

Het lijkt mij erg leuk om direct jullie meningen te horen over het verhaal en het zal mij ook stimuleren om een verhaal (af) te schrijven!
Ik merk dat ik soms even een zetje nodig heb om te schrijven, vooral de laatste weken. En NaNoWriMo heeft mij dit jaar enorm geholpen en ik hoop dat mijn belofte aan jullie dan ook zal helpen. Ik breek namelijk niet graag beloftes 😉 hihi (wie wel :p)

Dus lijkt het jullie iets om een verhaal van mij te zien ontstaan op Nine Sisters?

writing and music2

Zo ja, voor welk concept zouden jullie willen gaan?

A): Tot mijn hart stopt – het verhaal van Taïra Donovan in een wereld waar Goden worden gevreesd. De Goden zijn slecht en gemeen. Er zijn maar weinig mensen die even sterk zijn als de Goden én de Godenwereld kunnen weerstaan. Taïra’s vader en schoonvader zijn tot nu toe de enige Masters die niet de stap naar de Hemel hebben gemaakt. Taïra’s broer, Remy, is bijna zo sterk als een God… En hij verdwijnt plotseling. Geruchten zeggen dat hij een God is geworden, iets wat Taïra niet wil geloven. Hierdoor beschouwt haar familie Remy als dood, want een God zijn, is een schande in Taïra’s wereld.
Haar vriendje Tyas zegt dat ze haar broer moet vergeten, maar Taïra wil haar broer helemaal niet vergeten… – Tot mijn hart stop, gaat het verhaal vertellen over hoe Taïra voor haar familie gaat vechten.

B): De Wensvervullers – Roxanne – Sanne – Cabrera heeft haar geliefde vroeg verloren. In het heetst van de strijd wenst ze dat ze zelf ook dood is… Maar ze weet niet dat er Wensvervullers staan te luisteren, die er alles aan zullen doen om Sanne’s wens in vervulling te laten gaan.

C): Headhunters “Mijn naam is Illusion en ik ben een Headhunter. Genadeloos en koelbloedig noemen ze mij. En dat ben ik ook. Als jij mijn doelwit wordt, kom je er nooit meer onderuit. Ren, vlucht, zo lang en zo ver als je wilt, maar ontsnappen zul je nooit. Ik zal je opjagen en je hoofd uitleveren… Want dat is wat ik doe: ik ben een Headhunter en nog nooit heb ik gefaald.”

D): De Verbintenis – Bree leeft in een cirkel. Dag in, dag uit maakt ze precies hetzelfde mee: de eeuwige kou die in haar lichaam verblijft, de ruzies met Jax en de zelfmoordpogingen. Bree weet niet waarom ze in deze cirkel drijft, maar wil er alles aan doen om hem te verbreken en op die manier van Jax af te komen.

Vier concepten die in mijn hoofd hangen…Alle vier heb ik ze op papier iets meer uitgewerkt dan hier staat. Mocht er nog iets onduidelijk zijn, vraag dan gerust :) Ik ben benieuwd naar jullie meningen!