Hoewel ik NaNoWriMo wel ken, ben ik er niet helemaal bekend mee. Ik ken mensen die eraan meedoen, maar zelf deed ik dat nooit. 50k in een maand schrijven… Dat lukt mij ook wel zonder dit evenement.
Maar laatst sprak ik met Kelly van der Laan (auteur van Stof & Schitteringen) en zij doet wél altijd mee.
En sindsdien ben ik gaan denken; oké, het schrijven ligt momenteel op een laag pitje omdat ik… Ja, ik weet niet waarom. Ik stel het uit… En laatst ben ik met een goede vriendin gaan brainstormen over het vervolg van mijn nieuwste boek ‘Verslaving’. Want tja, het verhaal is nog niet afgelopen ;).

nanowrimo

Ik had al meerdere versies van ‘Afkicken’ af, maar zowel ik als de proeflezers waren niet tevreden. Het was het gewoon niet. Period. En daar baalde ik van. Ik zat echt vast en kon niet goed verder. Maar nu heb ik alles klaar staan om het verhaal te schrijven. Het is een heel nieuw idee en eindelijk kan ik loslaten wat ik al op papier had staan. Lekker met een schone lei beginnen!

Dus heb ik besloten om met NaNoWriMo mee te doen. Even een maandje lekker knallen en werken aan Afkicken. Afgelopen week heb ik me dus braafjes ingeschreven en ik ben benieuwd hoe het zal gaan. Alles is voorbereid om ‘Afkicken’ te schrijven, dus ik sta te popelen om eraan te beginnen ^^ Nog eventjes wachten…

Over twee weekjes zal ik een update geven hoe het gaat en wat ik ervan vind.

Schrijf jij ook mee?
Dan kunnen we – als je wilt :p – buddies worden. Ik ben heel simpel te vinden onder mijn eigen naam – Patricia Bonilla :).

Tot schrijfs!