24 december! Kerstavond!
Tijd om bij NineSisters te beginnen met hetgeen wat we het liefst doen: cadeaus weggeven!

Vandaag hebben we al een heus geschenk voor jullie! Je kunt namelijk kans maken op de hele Gallica-trilogie van Henri Loevenbruck.

Er was eens…
in een andere tijd….
… Gallica, het legendarische Frankrijk van lang geleden, waar in het graafschap Tolsanne nog steeds wordt gesproken over de nacht waarin een jonge man door het vuur liep om een wolf van de brandstapel te redden. Bohem, zo heet hij, en hij is de zoon van een wolvenjager.

Vier jaar later slaat het noodlot toe. Bohems familie en zijn dorpsgenoten worden afgeslacht door mysterieuze krijgsmannen. Doodsbang slaat Bohem op de vlucht, achtervolgd door bloeddorstige krachten waar hij niets van begrijpt. Gelukkig komt hij op de wegen van Gallica in contact met een verbazingwekkende broederschap, die hem te hulp schiet. Want zijn achtervolgers, onder wie de Wildeman – een onbekende vijand die alles van zijn afkomst lijkt te weten – gunnen hem geen ogenblik rust.

Als de jacht voortduurt ontdekt Bohem zijn verrassende verbondenheid met de Nevelwezens, mythische schepsels, eenhoorns en wolven, die door de mens worden uitgeroeid. Dan weet Bohem het zeker: zijn lotsbestemming ligt verborgen in het geheim van de wolven.

cover gallica 1 cover gallica 2 cover gallica 3

Wil je kans maken?
Vul dan gauw de rafflecopter in!

Winnaars worden bekend gemaakt op 2 januari 2016!

Win de hele Gallica-trilogie