WHoop!

Bijna een jaar geleden verscheen de laatste post. En oh, wat heb ik het bloggen gemist!

Zoals velen van jullie wel weten, heb ik een prachtige dochter van, inmiddels, bijna drie maanden oud! En oh, ik had geen flauw idee dat mijn zwangerschapshormonen zoveel invloed zouden hebben op mijn bloggedrag. En blijkbaar ben ik – persoonlijk – van invloed op mijn collegabloggers, want die hebben ook niets meer geschreven.
Hé, I don’t blame them… Bloggen moet leuk blijven en als zij geen tijd hebben, dan ben ik zeker niet degene om te zeggen dat ze tijd moeten maken ;-).

Maar ik ga het wel weer proberen! 😀
Ik heb geen flauw idee hoe frequent er iets zal verschijnen en ik heb ook geen idee of mijn Sisters het bloggen ook weer zullen oppakken, maar jullie kunnen zeker weer deze site in de gaten gaan houden :-)