As we speak, zit ik in de trein richting Schiphol om vanmiddag om 17.00 uur het vliegtuig met Garuda Airlines te pakken richting Jakarta, Indonesië.
Samen met mijn lieve moeder ga ik 29 (!) dagen rondreizen en bezoeken we daar de eilanden Sumatra, Java, Bali en Lombok.

In een rechtstreekse vlucht vliegen wij dus naar Jakarta, waarna we overstappen naar een ander vliegtuig dat ons naar Medan brengt waar wij onze eerste nacht zullen doorbrengen.
Als dat tweede vliegtuig landt, moet het – volgens schema – ongeveer 16.00 uur zijn… MORGEN!
Ja, echt. Ik reis ongeveer een hele dag (23 uur) om op plaats van bestemming te komen.

djoser rondreis

Tijdens onze reis, zal ik om de zoveel dagen een leuk blogje voor jullie schrijven zodat jullie mij niet hoeven te missen 😉 .

Eerlijk gezegd heb ik een heel slecht idee wat ik ervan moet verwachten, want ik ben er dus nog nooit geweest. Ik ben er wel reuze benieuwd naar en heb er ook echt zin in.
Al moet ik dan wel mijn lieve vriendje en familie (en paard en kat en hond) een maand lang missen.
Voor de mensen die mijn telefoonnummer hebben, ik ben – mits ik wifi heb – bereikbaar op Whatsapp en via Viber (ja, ik heb het speciaal geïnstalleerd). Uiteraard kunnen jullie ook mailen, want ik neem een mini laptop mee. Buiten de wifi-zones, kunnen jullie altijd sms-en (old skoooool).
Ook zal ik via Twitter, Facebook en Instagram jullie op de hoogte houden van het avontuur.

Wil jij op de hoogte blijven van ons avontuur? Houd dan deze site in de gaten 😉 !