Lovina beach

Na een busreis en een trip per veerboot kwamen we aan op Bali, het derde eiland van de rondreis door Indonesië. We verbleven twee nachten in het leuke, licht toeristische, plaatsje; Lovina. Aan het strand in een prachtig resort heb ik me die tijd heerlijk vermaakt.lovina zwembad2

Erg rustig, heerlijk met een boekje aan het zwembad. Oh, dat was echt genieten na de stevige wandeling bij de Bromovulkaan. Ik heb hier The Mazerunner gelezen, omdat ik zo graag de film wil zien als ik terug ben in Nederland. Wat ik van het boek vond, lezen jullie snel genoeg in een recensie 😉 Ook heb ik die dag nog heerlijk genoten van een traditionele Balinese massage *heaven* Lovina zwembadDe tweede ochtend in Lovina zijn we wel vroeg uit de veren gegaan om dolfijnen te gaan spotten. Er gingen zoveel bootjes de zee op dat ik dacht dat het echt niets zou worden. Maar we hebben ze gezien…de hele familie! Het was echt magisch om dat mee te maken. Na het spotten hebben we ontbeten en toen in de bus richting Ubud.dolfijnen lovina

dolfijnen lovina2

Onderweg zijn we langs de Gitgit watervallen geweest. Niet zo heel veel bijzonders, als je het mij vraagt. Ik vond het… gewoon een waterval. Haha, sorry kan er niets meer van maken.