Door Joanne werd ik getagd! Afgelopen juli ben ik afgestudeerd en ik ga dus niet meer naar school, maar ik kan er vast nog wel iets over vertellen. 

Hoe oud ben je en zit je nog op school?
Momenteel ben ik 26 jaar. Ik ziet niet meer op school, maar afgelopen juli heb ik mijn bachelor diploma gehaald in Human Resource Management.

Welk niveau heb je gedaan?
Op de middelbare school heb ik vier jaar lang VWO gedaan, toen ben ik afgezakt naar HAVO en heb ik daar in 2006 mijn diploma voor gehaald.
Omdat ik geen flauw idee had, wat ik precies wilde, ben ik in 2007 MBO Toerisme gaan studeren. Een opleiding waar ik geen bal voor heb uitgevoerd, maar de vierjarige opleiding wel in drie jaar af had. Daarna ben ik meteen doorgegaan met HBO Human Resource Management. De opleiding die ik dus afgelopen juli heb afgemaakt.

Vond je school leuk?
Oh, ja zeker wel. Zowel de middelbare school als de andere twee opleidingen. Samen met mijn vriendinnen had ik – voor die tijd – de tijd van mijn leven :). Nine Sisters’ Melanie en Shirley waren daar ook deel van. Met hen en een aantal andere meiden hebben we de boel levende gehouden en een beetje opgejaagd. Haha, ik kijk er altijd met een lach naar terug.

Wat vond je het leukste vak op school?
Engels, omdat het makkelijkste vak voor mij was.

Wat vond je het stomste vak op school?
Stom? Tja, wat is stom? Ik had een hekel aan Duits, omdat ik de taal lelijk vind. En wiskunde was ook niet mijn grootste vriend.

Hoe laat stond je op om naar school te gaan?
Ik woonde op 5 minuten lopen van school af. Dus als we les hadden om 8.10 (ja, zo vroeg!), stond ik meestal rond 7.30 op. Ik ontbeet nooit. Het was douchen, omkleden en dan stonden de meiden alweer aan de deur.

Hoe ging je naar school? Fiets, bus, etc.
Zoals ik zei, woonde ik op loopafstand van de school af. Toch ging ik altijd met de fiets. Dat kwam omdat mijn vriendinnen ook met de fiets gingen en mij ophaalden.

Wat voor schooltas gebruikte je?
Uhh.. Volgens mij een Eastpak die vol stond geschreven met allerlei leuke boodschappen van mijn vriendinnen.

Welke boeken las je voor je leesdossier?
Oh, ik had op de middelbare school zo’n enorme hekel aan lezen! Wij hadden echt een hele lelijke verplichte lijst. Het enige wat mij nog bijstaat is het boek Turks Fruit.

Wat voor agenda had je vroeger?
Ik kocht eigenlijk altijd een simpele agenda, waar niets op of in stond. En die plakte ik dan zelf helemaal vol met foto’s van vrienden en familie en mijn – toenmalige – droomman; Justin Timberlake xD

Wat ben je geworden nadat je je opleiding hebt afgerond?
Auteur :) haha

Dit was mijn Back to School-tag. Oh, I miss those days!  Ik ga niemand nomineren, maar iedereen is vrij om hem over te nemen! :)