Wauw, ik durf niet eens op te zoeken hoe lang het is geleden wanneer ik voor het laatst een artikel plaatste/k.

Door toenemende drukte op mijn werk – waardoor ik vaak pas rond 7 (of later) thuis was – had ik weinig trek om thuis nog een keer achter de computer te kruipen. Liever ging ik even paardrijden, een boekje lezen of een film kijken om te ontsnappen.

Nu, sinds weken, heb ik weer tijd (en zin) om wat artikelen te schrijven voor deze blog! Ik heb flink gespaard, dus de komende dagen kunnen jullie weer wat artikelen verwachten.
Ook komt mijn zomervakantie eraan waar ik verwacht dat ik veel ga lezen! Ik heb namelijk flink wat in te halen wat betreft mijn Reading Challenge op Goodreads!

Trouwens, niet alleen de drukte op mijn werk heeft ervoor gezorgd dat ik minder tijd had voor Nine Sisters.
Een kleine maand geleden heb ik een hersenschudding en flink wat pijnlijke spieren opgelopen doordat ik met paard en al onderuit ben gegaan. Ik reed op het paard van vriendin, Eef, en die gleed uit waardoor hij een snoekduik maakte en ik helaas niet kon blijven zitten. Paardje een bloedneus, maar verder gelukkig niets ernstigs. Ik ben na de val weer opgestapt en heb het parcours (we waren aan het springen) afgemaakt. Daarna begon mijn hoofd toch wel ernstig te bonken en zat mijn schouder behoorlijk vast.
De drie dagen die daarop volgden heb ik alleen in bed doorgebracht, want de hoofdpijn was niet te verdragen. Op dit moment gaat het beter met mijn hoofd en heb ik al een paar sessies bij de fysio achter de rug :)

Maaarrrr goed… Ik heb bloggen wel zeker gemist en laat ik maar zeggen:Ā good2bback