Ingredi├źntenvoor 4 personen
Knoflook2 tenen
Uien2
Zoete puntpaprika4
Peterselie20 gr
Olijfolie2 el
Zwarte olijven2 el
Tilapiafilet400 gr
Aardappelpuree800 gr

Wederom heb ik een heerlijk en simpel gerecht, klaar in 30 minuten :)

Als eerste dien je te beslissen of je aardappelpuree uit een zakje maakt of verse. Indien je voor vers kiest, dien je deze tevoren te maken voordat je aan onderstaande stappen begint.

Stap 1: Pel de knoflooktenen
Stap 2: Snijd de uien in halve ringen
Stap 3: Maak de paprika’s schoon en snijd in dunne reepjes

Stap 4: verhit een koekenpan/wok met 1 el olie en bak de ui en paprika in 1, voeg later de knoflooktenen toe en op laag vuur gaar laten worden.

Stap 5: snijd de peterselie fijn en driekwart hiervan toe in de pan met de olijven.
Stap 6: Breng eventueel op smaak met peper en zout.

Stap 7: verhit een andere koekenpan met 1 el olie en bak de tilapiafilets gaar. Breng eventueel met zout en peper op smaak.

En dan… klaar is Kees :) Smakelijk eten!

Dit recept komt uit een Allerhande magazine.