Voor de liefhebbers van de romance tussen Luce en Daniel van Lauren Kate’s Fallen zijn er weer wat leuke verhaaltjes te lezen!
Ik zelf noem het een mini-serie, want Lauren Kate heeft heel wat korte verhaaltjes voor ons op papier gezet: The Fallen Shorts.
Korte verhaaltjes die de lezer net wat meer achtergrondinformatie geven. Zo leer je de personages nog beter kennen!

Zelf noem ik me zelf wel een beetje een Fallen-fan, door deze boeken ben ik namelijk YA-Fantasy gaan lezen (en schrijven). De verhalen van Luce, Daniel en hun vrienden vervelen mij dan ook absoluut niet.
Ik heb nog niets alle verhaaltjes gelezen, ik denk een stuk of 6 en er zijn er nog meer! 😀 The Fallen Shorts geven informatie over de gebeurtenissen die eerder zijn gebeurd of bepaalde momenten vanuit Daniels POV zoals de eerste keer dat hij Luce weer zag op Sword&Cross en dat hij zijn middelvinger naar haar opstak! Ik vind het heerlijk om de stukken uit Daniels POV te lezen, want nu ga je hem echt begrijpen en dan kun je alleen maar nog meer zwijmelen… <3

 

Dus…. Voor alle Fallen-fans en Fallen-fans-to-be: The Fallen Shorts zijn echt waardig om te lezen. In het Nederlands trouwens te verkrijgen voor 8.99 en draagt de titel: Engelen in het donker.
Zelf vind ik het wat prijzig voor dit dunne boekje, maar ik heb hem dan ook al in het Engels :)

Een tip: lees de Fallen Shorts NIET wanneer je de Fallen-serie nog niet hebt uitgelezen.. Zonde van alle spoilers 😉