De laatste TTT van het jaar 2014! De dames van De Lady Library hebben het toch maar weer iedere keer voor elkaar gekregen om onderwerpen te bedenken. Al deden wij niet iedere keer mee, we lazen wel de vele lijstjes.
En vandaag geeft Patricia haar lijstje weer: 

Poeh, ik heb echt heel veel boeken die al heel lang in mijn kast liggen én die ik écht eens moet gaan lezen… Vaak zijn het trouwens hele series, dus eens zien wat ik in mijn top tien, in willekeurige volgorde, heb staan.

1. Fallenserie – Thomas E. Sniegoski. Vorig jaar met Kerst kreeg ik alle vijf de boeken. Het eerste boek is uit, nu de rest nog.

2. De aardkinderen – Jean M. Auel. Ik denk dat die boeken ondertussen al 3 jaar op de plank staan. Nog altijd ongelezen. Ooit ben ik wel 10 keer begonnen aan deel 1, maar kwam nooit zo ver. In 2015 toch maar eens gaan doen, dan? 

3. Robijnrood – Kerstin Gier. Dit boek heeft Ellis ooit voor mij meegenomen van de kringloopwinkel. Veel over gehoord, maar nog nooit gelezen. Dit boekje staat op mijn TBR. 

4. Inside out – Maria V. Snyder. Ook weer zo’n boek dat al heel lang op de plank ligt. Ik kan me niet eens meer herinneren of ik het heb gekocht, gewonnen of gekregen…. Kun je nagaan. 

5. Stuck – Lisa T. Bergren. – Zelfde verhaal als Inside out… 

6. Een boek van het fantasypakket dat ik ooit heb gewonnen. Op Storyhunters heb ik ooit een haul laten zien van een boekenpakket van wel 10 fantasy boeken die ik ooit heb gewonnen. Juist, tot nu toe heb ik nog steeds geen boek daarvan gelezen, terwijl daar echt wel interessante boeken tussen zitten. Ook die moet ik maar eens echt gaan lezen.

7. Watersong serie – Amanda Hocking. Het eerste deel, Wake, heb ik gelezen maar die stelde me toch een beetje teleur. Misschien dat ik daarom de rest nog niet heb gelezen, terwijl ik de serie wel compleet heb…

8. HP – J.K. Rowling. – Ja, ik weet het. HP ligt echt al eeuwen ongelezen in mijn kast. Deel 1 heb ik gelezen, deel 2 voor de helft. Ik ben daarmee gestopt omdat ik dacht: Ik weet toch wel hoe het eindigt.
Ja, slecht van me hè? Misschien in 2015 toch maar echt gaan lezen! 

9. Insurgent & Allegiant – Veronica Roth. Divergent gelezen, ooit begonnen aan Insurgent maar opgegeven omdat ik het… saai vond. Er was zo’n hype over en lief vriendinnetje Ellis had zelfs het laatste deel voor mijn verjaardag gekocht, vorig jaar. Maar toch… Ik kwam niet door deel 2 heen. En het enge is… Volgens mij willen de boeken wel gelezen worden, want iedere keer als ik thuis kom – of zelfs als ik thuis bén – vallen deze twee boeken van de plank (ja, echt alleen deze twee boeken). Creepy toch!! 

10. De Hobbit – J.R.R. Tolkien. Same story als HP, al heb ik dit boek niet zo lang. Maar omdat ik de films al heb gezien, weerhoudt dat me van het lezen van het boek… 

 

Welke boeken moeten jullie toch écht gaan lezen in 2015?