Na een paar weken niet mee te hebben gedaan met de TTT, zijn we er vandaag gewoon weer bij!
Als onderwerp: favoriete boekige items

1. Boekenleggers
Ja, deze moest gewoon op nummer 1 staan, want we gebruiken boekenleggers nou eenmaal bij het lezen van een boek.

2. Sleutelhangers
Patricia zelf heeft bijvoorbeeld een sleutelhanger van The Hunger Games. Op deze manier kun je subtiel laten zien dat je fan bent.

3. E-readers
Tja, ze zijn items en ze zijn boekig 😉 Hoewel ons voorkeur uit gaat naar “echte” boeken, nemen we op vakantie toch graag een e-reader mee. Scheelt plaats en gewicht 😉

4. Sneakpreviews
Er zijn uitgevers (zoals bijvoorbeeld Blossom Books) die hoofdstukjes weggeven in de vorm van een soort foldertje. Heerlijk om de lezers lekker te maken en als lezer prettig om even kort en snel kennis te maken met een nieuwe serie, trilogie of nieuw boek.

5. Posters
Hoewel we allemaal te oud zijn om posters op te hangen, vinden we ze wel leuk om te zien in de boekenwinkels of op straat.

6. Boektrailers
Tja, mogen we ze items noemen? Wij vinden van wel. Boektrailers zijn leuk, mits ze van goede kwaliteit zijn. Vaak helpt het net wat meer bij het scheppen van een beeld. Soms teleurstellend en soms verhelderend.

7. Mini uitgaven van boeken
Oké, misschien een beetje discriminerend om kleine/mini boeken geen “echte” boeken te vinden. We vinden ze zo schattig om ze dan maar als “boekig item” neer te zetten. Je weet wel, van die kleine mini boekjes met een lettertype waar je ogen uit zichzelf gaan samenknijpen omdat die eigenlijk te klein is.

8. Boekentassen
Misschien niet de boekentassen zoals ze vroeger bekend waren, maar gewoon een tas met boeken. Wij hebben bijvoorbeeld een speciale tas waarin wij onze boeken vervoeren. Of soms is iedere tas een boekentas voor ons, omdat we altijd een boek meeslepen 😀

9. Boekenkasten
Haha mogen we deze meetellen? We doen het gewoon! Uiteraard een boekenkast, want waarin moeten we anders “officieel” onze boeken bewaren?

10. Biebpasje
Niet iedere Sister heeft een biebpasje, maar het is toch zeker een boekige item! Zonder biebpasje, geen boeken uit de bieb 😉