In het begin van dit jaar voerde ik een aantal in op mijn Good Reads ReadingChallenge. Zoals ieder jaar gaf ik aan dat ik 60 boeken zou lezen.

Waarom ik ieder jaar op 60 zit? Omdat het best nogal eens een struggle kan zijn voor mij. Ik heb weken in mijn jaar dat ik iedere dag een boek uitlees en ik heb weken dat ik geen woord lees.
Dit is afhankelijk van verschillende factoren: drukte op mijn werk, een schrijfflow of een verslaving aan een tv-serie.

Want ja… Ik werk in een uitzendbureau, maar dan inhouse. Dat betekent dat ik bij mijn opdrachtgever op locatie werk en vanuit daar dus uitzendkrachten werf en selecteer. Mijn baan is dagelijks anders en kan enorm hectisch zijn. Soms val ik na het avondeten zomaar op de bank in slaap!
En als ik in een schrijfflow zit, dan kan ik geen boeken lezen. *mag niet gestoord worden* dan wil ik me zo graag focussen op mijn eigen verhaal, dat ik me een vluchtige verliefdheid op een andere bookhunk niet kan veroorloven.

Maar goed… Dat neemt niet weg dat ik dit jaar 60 boeken wil lezen haha

Op dit moment loop ik…. *oh, ik durf niet eens te kijken* OH het valt mee! Ik loop maar 1 boek achter! 😀 hahaha *so proud* totaal onverwachts. Ik dacht echt dat ik 10 boeken achterliep en had al beetje *freakoutmodus* aan.

Nou, dat is dus 1 boek achter op schema en wat heb ik nog in petto voor dit jaar??

Currently reading: The Otherbound [Corinne Duyvis]. Pas bij hoofdstuk 8, maar het boek is erg intens en interessant.

Wat wil ik hierna lezen:
– Vuurpreek [Haiga]
– Angelfall (deel 1 & 2)
– Beide delen van Silber
ennn… dat zijn 5 boeken vooruit gekeken… Er zijn dus écht nog wel meer boeken die ik wil lezen!
Zo wil ik de overige 4 delen van mijn Fallenserie [Thomas E. Sniegoski] uitlezen en heb ik The Scorch Trials en The Death Cure ook op mijn lijstje staan.

Genoeg keus denk ik zo :)

Hebben jullie nog tips aan boeken om mijn Challenge mee af te ronden?