Het is heel cheesy om te zeggen, maar het is wel waar: op elke bladzijde van dit boekje met versjes van de jonge dichter Lars van der Werf, zit in het papier en de drukinkt een glimlach voor op je gezicht verstopt. Ze zijn vaak maar heel kort en ogenschijnlijk ontzettend simpel, maar de versjes van Lars doen iets met je. Ze beschrijven stuk voor stuk nét dat ene wat jij nooit onder woorden kunt brengen. Dus schrijf de versjes vooral over in liefdesbrieven aan de liefde van je leven en op kaarten naar je moeder, dat vindt Lars helemaal niet erg. En lees ze elke dag voor het naar bed gaan. Glimlachend gaan slapen is veel gezonder. — Versjes van Lars van Lars van der Werf

Ik heb sinds kort een nieuwe liefde; een fijn boekje vol met lieve, leuke, grappige en soms een beetje stoute gedichtjes. Naast de inhoud is het ook echt musthave voor de boeken en/of papierliefhebbers onder ons.  Een prachtige illustratie op de kaft, heerlijk ruikend papier en gedichtjes getypt met een echte ouderwetse typemachine, wat wil je nog meer? Ik word er blij van!

Schermafbeelding 2015-03-30 om 18.11.43

Het boekje ligt op mijn nachtkastje en elke dag lees ik er een gedichtje uit. Ik moet mijzelf echt tegen houden om niet alles in één keer te lezen, daar zijn ze te leuk voor.  Ze laten je lachen, maar ook nadenken over allerlei dingen in het leven. Ze blijven rondspoken in je hoofd… op een goede manier.

Schermafbeelding 2015-03-30 om 18.15.47

Lars publiceert regelmatig gedichtjes op social media (denk aan Instagram, Facebook, Twitter) en op zijn Tumblr pagina. Neem zeker even een kijkje!
Versjes van Lars kost 10 euro. Niet duur voor zo’n dosis vrolijkheid! Ik zeg… rennen! 😉

De foto’s uit deze blogpost zijn eigendom van Lars van der Werf en zijn afkomstig van zijn Instagram account.