Jullie hebben het vast en zeker wel opgemerkt: het is wat stilletjes rondom Nine Sisters.

Dat klopt. En ik zal jullie vandaag even vertellen waarom…

Allebei zitten we met een nieuwe, fulltime baan die enorm veel tijd van ons vraagt. Dat vinden we helemaal niet erg, maar daarom hebben wij ‘s avonds vaak geen puf om te bloggen. Ik zelf heb ook nog eens een eigen paard, die aandacht verdiend en hebben Mel en ik natuurlijk ook een sociaal leven en vraagt mijn partner ook heel wat aandacht van me :p haha

Daarnaast hebben we een enorme leesdip – deels door de drukte en moeten we gewoon even leren time managen.

Zelf lukt me nu dat aardig en heb ik al wat artikelen voor jullie in het verschiet ;).

Dus graag jullie begrip (A), zodra we alles weer goed op rolletjes hebben, zullen er weer meer artikelen verschijnen en hopelijk niet alleen van mij 😉