Sinds enige tijd hebben wij weer een mooie winactie voor jullie!

Vanaf vandaag maak je kans op een gesigneerd exemplaar van Bevroren landschap, de spannende Dark Romance van de Nederlandse auteur Nanna Dillen.

Bevroren landschap vertelt het verhaal van Rosalie die in het afgelegen Oak Haunt woont. Ze ontmoet een kwaadwillende geest, bij wie ze beter uit de buurt kan blijven maar haar hart gaat zijn eigen weg.

Rosalie woont en werkt als manager in het afgelegen Oak Haunt. Een paar avonden voor het Feest der Levenden verschijnt haar overleden oma aan haar. Ze leidt Rosalie naar wezens waarvan ze hun bestaan onmogelijk achtte: geesten.

Ze ontmoet de mysterieuze verschijning Delmont, een kwaadwillende geest. Hoewel ze weet dat ze beter niet met hem om kan gaan, gaat haar hart zijn eigen weg. Ze wil niets liever dan bij hem zijn.
Nadat ze samen het Feest der Levenden hebben bezocht, breekt er een onheilspellende tijd aan.

De burgemeester gaat de strijd aan met de luchtwezens om de veiligheid van het stadje te garanderen. Rosalie ontdekt dat niet iedereen is wie hij zegt dat hij is. Ze komt steeds vaker oog in oog met de dood te staan en wordt gedwongen een afschuwelijk offer te maken.

Voor de liefhebbers van True Blood is Bevroren Landschap een echte aanrader (lees in de recensie wat Patricia van dit boek vond).

cover bevroren landschap

Wij, Nine Sisters, mogen 2 exemplaren weggeven!
Hoe maak jij kans?

– Like de Facebookpagina van Nanna Dillen
– Like onze Facebookpagina
– Volg ons op Twitter (@Ninesisters_NL)
– Volg ons op bloglovin’ (NineSistersNL)

En beantwoord de volgende vraag in een reactie onder dit artikel:

Stel; door een offer te maken, kun jij het leven van je familie redden. Hoe ver ben jij bereid om te gaan? 

Je kunt kans maken tot en met donderdag 9 juli a.s. Op maandag 13 juli a.s. zullen wij de twee winnaars bekend maken via de site. Wij wensen iedereen heel veel succes!

Wij danken auteur Nanna Dillen voor het mogelijk maken van deze winactie.