De komende twee weken maak je bij ons kans op een debuut! We geven 5 exemplaren weg van De Heer van het Woud, geschreven door Ian Laverman.

De Heer van het Woud

 

Tijdens haar eerste opdracht als magiër krijgt Delia een visioen. Ze ziet de godenwereld, waar een vergeten god de eeuwenoude bron van magie verwoest. De bron vraagt Delia om haar te redden.

De raad besluit na het verslag van Delia een gezelschap op de been te brengen om de vergeten god tegen te houden. Ze brengen krachtige magiërs bij elkaar die de gevaren onderweg moeten trotseren.

Als eerste moeten ze de beruchte magiër Dillon vinden, die als enige de weg naar de godenwereld kent. Deze schimmige persoon lijkt echter zijn eigen agenda erop na te houden. Delia twijfelt of ze hem kan vertrouwen.

Zal Dillon de magiërs verder helpen en naar de godenwereld brengen, of zal hij het einde van de queeste betekenen?

Fantasy minnend Nederland; eat your heart out! Het eerste deel van deze nieuwe reeks ligt sinds deze maand op de planken. We feliciteren Ian natuurlijk van harte met zijn debuut! En om dit feestje nog mooier te maken geven we samen met Ian vijf exemplaren weg van De Heer van het Woud.

Maar wie is Ian eigenlijk?

Ian Laverman is afgestudeerd van de opleiding Sport&Bewegen aan het ROC Leiden en geeft gymnastiek aan kleine kinderen. Vanaf zijn elfde houdt hij zich bezig met schrijven. Met de publicatie van ‘De Heer van het woud’ is een lang gekoesterde droom werkelijkheid geworden.

Ok, terug naar waar het om gaat. Winnen! Om kans te maken op een exemplaar van de Heer van het Woud volg je de aanwijzingen van de Rafflcopter hieronder, geen rocketscience dus! Oh… en hadden we al gemeld dat het om gesigneerde exemplaren gaat?

a Rafflecopter giveaway

De winactie loopt tot 15 april aanstaande dus tot die tijd kun je zo veel en vaak als je wilt mee doen met  het verzinnen van leuke berichten voor Ian op Twitter en Facebook. Succes!